• Телефон
    089 911 4961

  • Работно време
    24/7

Услуги

Услуги

Международни превози

В рамките на Европейския Съюз

Автомобил / Джип / Ван / Пикап

В цените за транспорт в Европейски съюз не са включени магистрални и терминални такси. За автомобили на стойност над 5000 евро се сключва задължителна карго застраховка за сметка на клиента. Всички цени са без ДДС!

Извън рамките на Европейския Съюз

Автомобил / Джип / Ван / Пикап

В цените за транспорт извън Европейски съюз не са включени магистрални и терминални такси. За автомобили на стойност над 5000 евро се сключва задължителна карго застраховка за сметка на клиента. Всички цени са без ДДС!

Drink and Drive Taxi

Какво е Drink & Drive ли? – Популярното название на „You drink – We drive” – преведено на български “Вие пиете – ние караме”. С новата услуга на Drink & Drive Вие вече имате възможност след употреба на алкохол да пътувате или да се придвижите до желаната от вас точка с Вашия личен автомобил. Професионален шофьор ще се погрижи за Вашата сигурност на пътя. Така си гарантирате не само на Вас, но и на останалите участници в движението безпроблемно пътуване. Ако често Ви се случва да попадате в ситуация, при която излизате с личния си автомобил и непредвидено приемете любезна покана за едно-две питиета, не е нужно да отказвате. Лесно и бързо можете да поверите шофирането на нашите служители. Не е необходимо да цитираме статистиката за да Ви напомним, колко хора са пострадали при пътни инциденти от шофьори в нетрезво състояние. Подхождайте отговорно към празнуването. Спасете човешки животи! Погрижете се за своето спокойствие! Доверете се на професионалистите! Удобно, практично, сигурно !!!